Boldog új évet a Marshall-szigetekieknek!

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

Gyerekkorom egyik legemlékezetesebb szilveszteri műsora volt az akkor még talán csak Tévé Másfélnek hívott magyar 2-es kísérleti adásában egy korakilencvenesévekbeli szilveszter, amikor az Ablak című műsor stábja minden egyes időzóna szerinti éjfélkor, vagyis délután egytől óránként koccintott az újév tiszteletére. Olyan sok mindenre már nem emlékszem az adásból, de valószínűleg így is többre a stábnál, akik este hatkor már folyamatos bulizásban voltak, és addigra már műsorvezetőt is kellett cserélni, mert az eredeti páros kifeküdt.

Erre a szép emlékre, meg az újév elérkeztének vitathatatlan tényére igyanak egyet nyugodtan!

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 9,7 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.

Nélkületek nincs 444

Csak a 444 és a sajtószabadság ügye mellett elkötelezett olvasók támogatása teszi lehetővé, hogy alaposan tudjunk foglalkozni a legfontosabb témákkal.