Boldog új évet a Marshall-szigetekieknek!

külföld
2017 december 31., 11:04
comments 184

Gyerekkorom egyik legemlékezetesebb szilveszteri műsora volt az akkor még talán csak Tévé Másfélnek hívott magyar 2-es kísérleti adásában egy korakilencvenesévekbeli szilveszter, amikor az Ablak című műsor stábja minden egyes időzóna szerinti éjfélkor, vagyis délután egytől óránként koccintott az újév tiszteletére. Olyan sok mindenre már nem emlékszem az adásból, de valószínűleg így is többre a stábnál, akik este hatkor már folyamatos bulizásban voltak, és addigra már műsorvezetőt is kellett cserélni, mert az eredeti páros kifeküdt.

link Forrás

Erre a szép emlékre, meg az újév elérkeztének vitathatatlan tényére igyanak egyet nyugodtan!

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.