Boldog új évet a Marshall-szigetekieknek!

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Gyerekkorom egyik legemlékezetesebb szilveszteri műsora volt az akkor még talán csak Tévé Másfélnek hívott magyar 2-es kísérleti adásában egy korakilencvenesévekbeli szilveszter, amikor az Ablak című műsor stábja minden egyes időzóna szerinti éjfélkor, vagyis délután egytől óránként koccintott az újév tiszteletére. Olyan sok mindenre már nem emlékszem az adásból, de valószínűleg így is többre a stábnál, akik este hatkor már folyamatos bulizásban voltak, és addigra már műsorvezetőt is kellett cserélni, mert az eredeti páros kifeküdt.

Erre a szép emlékre, meg az újév elérkeztének vitathatatlan tényére igyanak egyet nyugodtan!

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.