Kabinos síliftet építene a Kékestetőre a kormány

POLITIKA
2017 december 31., 13:00
comments 227

A december 29-i évi rendes pénzszórása részeként a kormány arról is határozott, hogy épüljön kabinos sílift a Kékestetőre. A terv "a magyarországi négy évszakos aktív kikapcsolódást szolgáló, turisztikai és sportfejlesztések" része, amit a kormány eleve támogat, és ennek részeként értett egyet "egy négyévszakos kabinos felvonó" megépítésével.

A kormány a kabinos sílift építéséhez forrásokat még nem rendelt, de felelőst már talált, a Magyar Turisztikai Ügynökség Zrt. készítheti el a "Kékes aktív kikapcsolódást szolgáló" fejlesztési programját jövő június 30-ig. A kormány határozatát a december 29-én megjelent három közlönyből a második utolsó, 498. oldalán találhatják. A kormány aznap 1200 oldalnál is több, javarészt ilyen pénzszórásról szóló határozatot hozott. (Via Hírtévé)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt