18 nagyváros polgármesterét tereli össze a Fidesz, hogy elmondják nekik: Soros György

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

A Hír TV információi szerint január végén vagy február elején rendezik majd meg azt a találkozót, amit Kaposvár fideszes polgármestere, Szita Károly kezdeményezett. A rendezvény célja, hogy a 18 meghívott, nagyobb várost irányító polgármester meghallgathassa, Soros György a magyar vidék és a magyar emberek életének feldúlására készül.

A rendezvényt a Szita vezette Megyei Jogú Városok Szövetsége szervezi, és kiemelt téma lesz Soros vidéki hálózata. A riport beszámolt arról is, hogy a szervezet saját becslése szerint a Magyarországon működő mintegy 600 alapítvány 10 százaléka köthető Soros Györgyhöz. 

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.