18 nagyváros polgármesterét tereli össze a Fidesz, hogy elmondják nekik: Soros György

A Hír TV információi szerint január végén vagy február elején rendezik majd meg azt a találkozót, amit Kaposvár fideszes polgármestere, Szita Károly kezdeményezett. A rendezvény célja, hogy a 18 meghívott, nagyobb várost irányító polgármester meghallgathassa, Soros György a magyar vidék és a magyar emberek életének feldúlására készül.

A rendezvényt a Szita vezette Megyei Jogú Városok Szövetsége szervezi, és kiemelt téma lesz Soros vidéki hálózata. A riport beszámolt arról is, hogy a szervezet saját becslése szerint a Magyarországon működő mintegy 600 alapítvány 10 százaléka köthető Soros Györgyhöz. 

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.