18 nagyváros polgármesterét tereli össze a Fidesz, hogy elmondják nekik: Soros György

A Hír TV információi szerint január végén vagy február elején rendezik majd meg azt a találkozót, amit Kaposvár fideszes polgármestere, Szita Károly kezdeményezett. A rendezvény célja, hogy a 18 meghívott, nagyobb várost irányító polgármester meghallgathassa, Soros György a magyar vidék és a magyar emberek életének feldúlására készül.

A rendezvényt a Szita vezette Megyei Jogú Városok Szövetsége szervezi, és kiemelt téma lesz Soros vidéki hálózata. A riport beszámolt arról is, hogy a szervezet saját becslése szerint a Magyarországon működő mintegy 600 alapítvány 10 százaléka köthető Soros Györgyhöz. 

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.