Egy öngyilkos holttestét mutatta be a Youtube-sztár, óriási lett a felháborodás

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

Egy ismert amerikai youtubber, Logan Paul barátaival Japánban járt, és ellátogattak a Fuji közelében lévő Aokigahara erdőbe, ahol közismerten gyakran követnek el öngyilkosságokat. 

Az erdőben mászkálva az amerikaiak filmeztek is, és séta közben ráakadt egy holttestre. Egyrészt sokkolódtak, másrészt viszont viccelődtek is a látvánnyal. A videóból komoly felháborodás lett: a vasárnap feltöltött filmre rövid idő alatt hatmillióan kattintottak, mire végül eltávolították a videómegosztóról. 

Logan Paulnak több mint 15 millió feliratkozója van, az eset óta már Twitteren kért bocsánatot. 

Aokigahara erdeje a világ egyik legismertebb öngyilkos helyszíne: nemcsak Japánból, de más országokból is érkeznek ide emberek, hogy véget vessenek életüknek. A hatóságok nem is hozzák soha nyilvánosságra, hogy évente hányan vetettek itt véget életüknek. (BBC)

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 10,6 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.

Nélkületek nincs 444

Csak a 444 és a sajtószabadság ügye mellett elkötelezett olvasók támogatása teszi lehetővé, hogy alaposan tudjunk foglalkozni a legfontosabb témákkal.