Ha Lil Pump nem jön le a Xanaxról, soha nem került volna elénk ez a remekműre vágott Karácsony Gergely-interjú

Még december 10-én került fel a Youtube-ra, de ha nincs az előbb Lil Pump és Smokepurpp Xanax-fogyasztási szokásairól szóló szakújságírói teljesítményünk, talán soha nem szerzünk róla tudomást, hogy Lil Pump Gucci Gang című művének (jelenleg 376 millió megtekintés fölött jár) elkészült egy hazai állapotokra hangszerelt verziója is: 

Már ez egy elég erős alkotás, de innen már csak egy lépés volt, hogy RCBLIFE Youtube-csatornáján eljussunk egy Karácsony Gergely-interjú átdolgozott verziójához, ami simán a legjobb dolog, amibe mostanában belefutottunk és csak nevetséges ezer megtekintés van rajta: 

November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Hogy elérjük a kitűzött célt, kérjük támogasd rendszeresen a 444-et!

Kapcsolódó
Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.