Kubatov: Újabb szponzorokat kell bevonni, hogy elegendő pénzünk legyen a nemzetközi szerepléshez

Új fejezet kezdődik a 444 életében.
Érdekel

Miközben egy osztrák élcsapat költségvetése 25 millió euró, addig a Fradié csak 14 millió, mondta az év végi klubkoccintáson elmondott beszédében Kubatov Gábor. A Ferencváros elnöke szerint focicsapat célja, hogy

„az elkövetkező évek feladata, hogy továbbjussunk a selejtezőből. Ehhez fel kell emelnünk a költségvetésünket, újabb szponzorokat kell bevonni, hogy elegendő pénzünk legyen a nemzetközi szerepléshez.”

A Groupama Arénában történt késelésről Kubatov elmondta, hogy az ötven résztvevővőből már 25-t sikerült azonosítani. Addig nem nyugszik, amíg meg nem lesz mindenki, tette hozzá. A klubelnök bejelentette, hogy belefogott a klub "

„Ferencváros történetének legnagyobb ingatlanfejlesztésébe," 

a Fradiváros építésébe. Kubatov innen nem hiányolta a szponzorpénzeket, a kormány által félretett több mint tízmilliárdos összegből a tervek szerint építenek

  • négy medencét,
  • egy multifunkcionális sportcsarnokot
  • jégpályát, 
  • és curlingpályát is.
  • De persze "hat vagy hét, fűthető nagy füves pálya is készül majd."

(NemzetiSport)

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.