Kubatov: Újabb szponzorokat kell bevonni, hogy elegendő pénzünk legyen a nemzetközi szerepléshez

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Miközben egy osztrák élcsapat költségvetése 25 millió euró, addig a Fradié csak 14 millió, mondta az év végi klubkoccintáson elmondott beszédében Kubatov Gábor. A Ferencváros elnöke szerint focicsapat célja, hogy

„az elkövetkező évek feladata, hogy továbbjussunk a selejtezőből. Ehhez fel kell emelnünk a költségvetésünket, újabb szponzorokat kell bevonni, hogy elegendő pénzünk legyen a nemzetközi szerepléshez.”

A Groupama Arénában történt késelésről Kubatov elmondta, hogy az ötven résztvevővőből már 25-t sikerült azonosítani. Addig nem nyugszik, amíg meg nem lesz mindenki, tette hozzá. A klubelnök bejelentette, hogy belefogott a klub "

„Ferencváros történetének legnagyobb ingatlanfejlesztésébe," 

a Fradiváros építésébe. Kubatov innen nem hiányolta a szponzorpénzeket, a kormány által félretett több mint tízmilliárdos összegből a tervek szerint építenek

  • négy medencét,
  • egy multifunkcionális sportcsarnokot
  • jégpályát, 
  • és curlingpályát is.
  • De persze "hat vagy hét, fűthető nagy füves pálya is készül majd."

(NemzetiSport)

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.