Megtámadta az orosz induló a paksi bővítés turbinatenderét

gazdaság
2018 január 02., 07:38
comments 45

A Roszatom közbeszerzési oldalára hivatkozva számolt be arról a Magyar Nemzet, hogy a szentpétervári Szilovije Masini kifogást nyújtott be a paksi bővítést kivitelező cég turbinatendere miatt. Az orosz céget kizárták Paks II. egyik legnagyobb beszállítói pályázatából, a Roszatom a GE Hungary 248 milliárdos tenderét választotta.

Korábban a Magyar Nemzet arról írt, hogy a Roszatom szeptember óta hétszer halasztotta a döntést arról, hogy melyik cég szállíthatja a paksi új blokkok áramfejlesztő turbináit.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.