"Voksoljanak bármelyik pártra, amelyik Brüsszelt nem Magyarország ellenségének, hanem a nemzeti felemelkedés támogatójának tekinti"

Új csoportot alapított a rendszerváltozás utáni kormányok több tagja, „Válasszunk! 2018” néven, írja a 168óra. A V18 tagja többek közt Balázs Péter, Bod Péter Ákos, és Mellár Tamás is. 

„A mi csoportunk segítene összefésülni a pártok programjait. Ha megmarad az ellenzék választástechnikai szinten, csak listákról, jelöltekről, és nem programról beszélnek, akkor baj lesz. Mi azt is deklarálnánk, mik a nemzeti minimumok,”

mondta a lapnak a volt uniós biztos, és egykori külügyminiszter Balázs Péter. Szerinte a csoport tagjait az "ország sorsáért érzett felelősség és aggodalom tartja össze." Többen közülük készek, hogy szerepet vállaljanak Karácsony Gergely árnyékkormányában. Balázs kijelentette: 

"a Válasszunk! 2018 csoport elsősorban a választópolgárok figyelmét kívánja felhívni arra, hogy még van választási lehetőség. Menjenek el 2018 áprilisában szavazni és voksoljanak bármelyik pártra, amelyik Brüsszelt nem Magyarország ellenségének, hanem a nemzeti felemelkedés támogatójának tekinti."

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.