A halott gyereke gyalázása miatt ment fel a nézőkhöz az angol focista

Szokatlan jelenet zajlott le kedden Londonban a West Ham-West Bromwich Albion meccsen. Miután a vendégek lecserélték középpályásukat, Jake Livermore-t, az felmászott a lelátóra, és nekiment az egyik hazai nézőnek. Csak azért nem lett nagyobb balhé, mert többen közéjük álltak.

Most viszont az is kiderült, hogy mitől borult ki Livermore: a néző valami nagyon csúnyát mondhatott 2014-ben elhunyt kisfiáról.

A Guardian úgy tudja, hogy tudni, ki volt a konkrét néző, miután a West Ham átvizsgálta a stadionban a közönséget rögzítő kamerák felvételeit. A West Brom pedig azt állítja, tanúik vannak, akik meg tudják erősíteni, hogy Livermore-t tényleg durván provokálták.

Amennyiben bebizonyosodik, hogy tényleg így történt, a provokáló nézőt minden bizonnyal kitiltják a 2012-es olimpiára épített London Stadiumból.

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.