A halott gyereke gyalázása miatt ment fel a nézőkhöz az angol focista

futball
2018 január 03., 14:11
comments 39

Szokatlan jelenet zajlott le kedden Londonban a West Ham-West Bromwich Albion meccsen. Miután a vendégek lecserélték középpályásukat, Jake Livermore-t, az felmászott a lelátóra, és nekiment az egyik hazai nézőnek. Csak azért nem lett nagyobb balhé, mert többen közéjük álltak.

link Forrás

Most viszont az is kiderült, hogy mitől borult ki Livermore: a néző valami nagyon csúnyát mondhatott 2014-ben elhunyt kisfiáról.

A Guardian úgy tudja, hogy tudni, ki volt a konkrét néző, miután a West Ham átvizsgálta a stadionban a közönséget rögzítő kamerák felvételeit. A West Brom pedig azt állítja, tanúik vannak, akik meg tudják erősíteni, hogy Livermore-t tényleg durván provokálták.

Amennyiben bebizonyosodik, hogy tényleg így történt, a provokáló nézőt minden bizonnyal kitiltják a 2012-es olimpiára épített London Stadiumból.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.