Annyira berúgott szilveszterkor, hogy Koppenhágából Oslóig taxizott

bulvár
2018 január 03., 13:54
comments 57

Január 3-a van, de a legdurvább szilveszteri bulik rlszletei még csak most derülnek ki. Ott van például az a részeg férfi, aki még 2017-ben Koppenhágában ült be egy taxiba, majd 600 kilométer után, már 2018-ban szállt ki belőle oslói otthona előtt.

A sofőr várta, hogy a férfi kifizesse, de az csak nem akart előbjni az otthonából. Úgyhogy értesítette a rendőröket.

A taxis nagy szerencséjére a norvég rendőrök kiszálltak a férfi lakására, ahol az éppen édesdeden aludt. Miután a negyvenes éveiben járó férfit felkeltették, ki is köhögte a 18 000 norvég koronás (570 000) forintos viteldíjat.

Szegény taxis viszont még így sem örülhetett: várakozás közben lemerült az akkumulátora. (thelocal.no)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.