Jó reggelt, még mindig tél van

időjárás
2018 január 03., 05:27
comments 21

Csak mert új évbe léptünk, az évszakok rendje sajnos nem cserélődött fel. Ma is tök sötét van hajnali hatkor, és ma is fagypont közeli hőmérséklettel kellett szembesülniük mindazoknak, akiknek ezen az istentelen órán már el kellett hagyniuk a meleg otthonukat.

Magyarország pillanatnyi hőtérképe 2018. január 3-án hajnali hat órakor.
photo_camera Magyarország pillanatnyi hőtérképe 2018. január 3-án hajnali hat órakor. Fotó: Országos Meteorológiai Szolgálat

Az ország hőtérképe ezekben a pillanatokban tökéletesen kirajzolja az ország domborzati térképét: az Alföldön pont nem fagy, a dombokon, hegyeken pont igen. Élvezzék ezt a változatosságot, amíg tart. Délelőttig fog tartani. Akkor az ország nagy részén nagyjából ugyanolyan 2-4 fok, ugyanolyan szorványos napsütés, majd délutántól ugyanolyan eső fog esni. Sajnálom!


Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.