Jó reggelt, még mindig tél van

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Csak mert új évbe léptünk, az évszakok rendje sajnos nem cserélődött fel. Ma is tök sötét van hajnali hatkor, és ma is fagypont közeli hőmérséklettel kellett szembesülniük mindazoknak, akiknek ezen az istentelen órán már el kellett hagyniuk a meleg otthonukat.

Magyarország pillanatnyi hőtérképe 2018. január 3-án hajnali hat órakor.Fotó: Országos Meteorológiai Szolgálat

Az ország hőtérképe ezekben a pillanatokban tökéletesen kirajzolja az ország domborzati térképét: az Alföldön pont nem fagy, a dombokon, hegyeken pont igen. Élvezzék ezt a változatosságot, amíg tart. Délelőttig fog tartani. Akkor az ország nagy részén nagyjából ugyanolyan 2-4 fok, ugyanolyan szorványos napsütés, majd délutántól ugyanolyan eső fog esni. Sajnálom!


Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.