Most megtudhatod, mennyit pazarolsz az életedből sorozatokra

Praktikus, ugyanakkor lélekölő kis alkalmazással kedveskedett a világnak az amerikai AT&T telekommunikációs cég: most bárki kiszámolhatja, mennyi időt tölt sorozatok bámulásával.

A Buzzfeeden kipróbálható alkalmazás azt is megmondja, hogy az egyes sorozatok megtekintéséhez mekkora adatforgalomra van szükség, de ennél lényegesen érdekesebb, hogy hány munkanap, hány teljes nap, illetve hány este (feltételezve hogy esténként két órát szánsz kedvenc sorozatodra) szükség egy-egy sorozat vagy széria végignézésére.

A Lost például 11,1 darab 8 órás munkanapot vesz el nézői életéből, a Mad Men 9,1 napot, de persze a rekorderek olyan régen futó sorozatok, mint a 29. szezonjánál tartó Simpsons, aminek minden eddigi részét 28,6 munkanap alatt lehetne ledarálni.

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.