Tönkrement az ellopott kos, a bárányt is elvitte a betlehemi jászolból a kazincbarcikai Antikrisztus

Lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság Sajószentpéteri Rendőrőrse Sz. Attila 48 éves kazincbarcikai lakossal szemben - kezdődik a Police.hu-n a bűnügyi beszámoló, amihez ezentúl minden 2018-as bűnügyi beszámolót mérni fogunk.

A bárányFotó: Police.hu

Minden december 23-án kezdődött, amikor a 48 éves, kazinczbarcikai illetőségű Sz. „Antikrisztus” Attila a szomszédos Berentén a Fő téren kiállított betlehemi jászolból elvitte az életnagyságú kosfigurát. Hazavitte, ahol azonban a szobor párt nap alatt tönkrement. Hogy egy ilyen műkos hogy tud tönkremenni, arról nem ír a Police.hu, és szerintem inkább senki ne is gondolja végig a lehetőségeket.

A tönkrement kosFotó: Police.hu

Mindenesetre Antikrisztus Attila január 2-án ismét ellátogatott Berentére, ahonnét ezúttal egy műanyag, fekvő testhelyzetben lévő bárányt tett az autójába és vitt haza.

Az Antikrisztusnak azonban ezúttal balszerencséje volt, mivel egy bejelentést követően a rendőrök azonosították, majd még aznap délután előállították a tolvajt, aki gyanúsítotti kihallgatásán beismerő vallomást tett.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.