Trafikot rabolt a részeg böllér, de pánikba esett a riasztó hangjától

A Zsaru magazin feltárta végre a december 7-ei fülöpszállási trafikrablás hátterét. A lap szerint az ország egyik legjobb böllére, a 47 éves K. Ferenc volt a tettes, de az esetet a körülmények alakulása teszi felettébb izgalmassá.

K. Ferenc amellett, hogy állítólag jó böllér, irtózatosan nagy alkoholista is, és ez a körülmény is közrejátszott a fülöpszállási trafikrablás kialakulásához.

K. Ferencet ugyanis elhívták disznót vágni, és már előző este elvitték a helyszínre, Fülöpszállásra, hogy az előkészületeken részt vegyen. K. úr menet közben megálljt parancsolt a fuvarnak, és egy használtcikkboltban gázfegyvert vásárolt. Visszaülve a kocsiban, arra kérte az ismerőseit, adják el neki jó áron a fegyvert, hogy legyen pénze karácsonyra.

 K. Ferenc ezután nekiállt az előkészületeknek, azonban úgy berúgott, hogy inkább hazaküldték pihenni. Vinni kellett volna, ahogy hozták is, K. Ferenc ugyanis elmenőben még beugrott a kocsmába, onnan pedig a trafikba vezetett az útja, ahol hirtelen ötlettől vezérelve elővette a karácsonyi stukkert.

A sztori csúcspontja most következik, tessék megkapaszkodni:

„A trafikos azonban nem ijedt meg, nem így a böllér, aki mikor meghallotta a pánikriasztó hangját, pánikszerű menekülésbe kezdett. Ferenc telefonált, fuvart keresett, végül egy baráti házaspár vitte át őt Tabdra. Mivel fizetni nem tudott, a fegyvert hagyta ott fizetségként, így legalább sikerült megszabadulnia tőle.”

K. Ferenc, ahhoz képest, hogy mennyire megijedt a trafikban, a későbbiekben egyáltalán nem zökkent ki: sejtette, hogy keresik, ezért ismerősről ismerősre, faluról, falura járva, iszogatva próbálta megúszni az igazságszolgáltatás kellemetlenkedéseit.

„A rendőrök végül egy kiskőrösi ingatlanban találták meg és előállították. A férfi beismerő vallomást tett, majd előzetes került” – írja a Zsaru Magazin alapján a Baon.hu.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.