Feldíszített Trabantot próbált ellopni a körforgalomból a csornai Péter

bűnügy
2018 január 05., 11:33
comments 106

A rendőrök rövid időn belül elfogták azt a férfit, aki kétszer is megrongált egy körforgalomban dekorációs céllal elhelyezett személygépkocsit - áll a police.hu oldalán. 

Csornán, a Soproni úti körforgalomban álló, feldíszített Trabantot az első kerekei előtt lévő betonlap eltávolítása után megpróbálta eltolni a 27 éves M. Tamás. A rendőrök azonban gyorsan elfogták, előállították, és mivel felmerült nála a kábítószerfogyasztás gyanúja, gyorstesztet végeztettek vele, ami pozitív eredményt mutatott. M. Tamás elismerte, hogy az autót már korábban - 2018. január 2-án - is megrongálta, akkor a gépkocsi ajtajának ablakát törte be egy kézi zsírzó szerszámmal. A Csornai Rendőrkapitányság M. Péter ellen garázdaság, valamint kábítószer birtoklása vétség megalapozott gyanúja miatt indított eljárás.

photo_camera Fotó: police.hu
photo_camera Fotó: Police.hu


Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.