Lopott BMW-ben menekülő fegyvereseket üldöztek Ausztriától Komárom-Esztergom megyéig

A Kisalföld értesülései szerint két megyén át üldözték a rendőrök azokat az ismeretlen tetteseket, akik egy lopott fekete BMW autóval menekültek a csütörtök esti óráktól egészen hajnalig. 

Hivatalosan meg nem erősített források szerint a három fős társaságnál fegyver is volt, és Hegyeshalomnál lépték át az országhatárt.

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság későbbre ígért tájékoztatást, a lapnak küldött válaszukban azt írták, jelenleg rendőri intézkedés van folyamatban

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.