Húsz csirkét lopott el, majd marcangolt szét karácsony reggelén

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Részegen és feldühödve végzett húsz baromfival a Connecticut állami Milfordban egy férfi. A 28 éves Gregory Ulrich puszta kézzel ölte meg az állatokat, szétverve majd leszaggatva a fejüket karácsony reggelén.

A férfi egy barátjával italozott karácsony estéjén, miközben a közösségi média felületeit nézegette. Ekkor feltűnt neki, hogy felesége mások társaságában tölti az esét, ettől ideges lett és 21 éves komájával útnak eredtek.

A két férfi rettenetes részeg volt, számolt be a rendőrség, és útközben több autót megrongáltak: míg az egyikük vezetett, a másik az autóból kihajolva szélvédőket tört be.

Ulrichnak ezután támadt az az ötlete, hogy csirkét lopjanak, ezt két gazdaságban meg is valósították, majd kezdetét vette a mészárlás. Ulrich a rendőrök elmondása szerint a tyúkok szétmarcangolása közben azt állította, elkészíti és megeszi őket. A húsz állat egy részét viszont a helyszínen hagyták, a többieket egy zsákba pakolták, és elhajtottak.

A férfiakat 5 és 15 ezer dolláros óvadék ellenében bocsátják szabadlábra. (CBS)

A 2018-as országgyűlési választáson elmaradt az ellenzéki összefogás, a Fidesz pedig újra kétharmados többséget szerzett. Az ide vezető titkos tárgyalásokról, és a színfalak mögött zajló belső küzdelmekről szól a MAKRO legfrissebb száma. Magyari Péter, a 444 egyik legismertebb oknyomozó újságírója hónapok át készített háttérinterjúkat a hazai politikai élet legbefolyásosabb szereplőivel, és ezek alapján keresi a választ a magyar demokrácia alapkérdésre: “Leváltható-e még választásokon a kormány?”

Megveszem a Makrót
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.