Húsz csirkét lopott el, majd marcangolt szét karácsony reggelén

Részegen és feldühödve végzett húsz baromfival a Connecticut állami Milfordban egy férfi. A 28 éves Gregory Ulrich puszta kézzel ölte meg az állatokat, szétverve majd leszaggatva a fejüket karácsony reggelén.

A férfi egy barátjával italozott karácsony estéjén, miközben a közösségi média felületeit nézegette. Ekkor feltűnt neki, hogy felesége mások társaságában tölti az esét, ettől ideges lett és 21 éves komájával útnak eredtek.

A két férfi rettenetes részeg volt, számolt be a rendőrség, és útközben több autót megrongáltak: míg az egyikük vezetett, a másik az autóból kihajolva szélvédőket tört be.

Ulrichnak ezután támadt az az ötlete, hogy csirkét lopjanak, ezt két gazdaságban meg is valósították, majd kezdetét vette a mészárlás. Ulrich a rendőrök elmondása szerint a tyúkok szétmarcangolása közben azt állította, elkészíti és megeszi őket. A húsz állat egy részét viszont a helyszínen hagyták, a többieket egy zsákba pakolták, és elhajtottak.

A férfiakat 5 és 15 ezer dolláros óvadék ellenében bocsátják szabadlábra. (CBS)

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.