Húsz csirkét lopott el, majd marcangolt szét karácsony reggelén

Tbg
bulvár
2018 január 06., 07:02
comments 58

Részegen és feldühödve végzett húsz baromfival a Connecticut állami Milfordban egy férfi. A 28 éves Gregory Ulrich puszta kézzel ölte meg az állatokat, szétverve majd leszaggatva a fejüket karácsony reggelén.

A férfi egy barátjával italozott karácsony estéjén, miközben a közösségi média felületeit nézegette. Ekkor feltűnt neki, hogy felesége mások társaságában tölti az esét, ettől ideges lett és 21 éves komájával útnak eredtek.

A két férfi rettenetes részeg volt, számolt be a rendőrség, és útközben több autót megrongáltak: míg az egyikük vezetett, a másik az autóból kihajolva szélvédőket tört be.

Ulrichnak ezután támadt az az ötlete, hogy csirkét lopjanak, ezt két gazdaságban meg is valósították, majd kezdetét vette a mészárlás. Ulrich a rendőrök elmondása szerint a tyúkok szétmarcangolása közben azt állította, elkészíti és megeszi őket. A húsz állat egy részét viszont a helyszínen hagyták, a többieket egy zsákba pakolták, és elhajtottak.

A férfiakat 5 és 15 ezer dolláros óvadék ellenében bocsátják szabadlábra. (CBS)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.