Újabb meccs, újabb ManCity-varázslat az Etihadból

foci
2018 január 06., 17:25
link Forrás

Ezúttal a Burnley volt a hihetetlen szezont futó Manchester City ellenfele az FA Cup első 2018-as körében az Emirates Stadium gyepén és a vendégek ugyan a szünet előtt ráijesztettek a kékekre Ashley Barnes góljával, a bajnokságot egészen elképesztő - 22 meccs, 20 győzelem, 2 döntetlen... - mutatóval vezető hazaiak a második játékrészben négyet gurítva nagyon simán 4-1-el jutottak tovább. 

link Forrás


Az argentin zseni Sergio Agüero kettőt vállalt magára, ezek közül a második sikerült emlékezetesre az 58. percben egy Ilkay Gündogannal való összjáték után. Leroy Sané és Bernardo Silva alakította ki a végeredményt. Pep Guardiola csapata idáig minden sorozatban megállíthatatlannak tűnik. 

Kiemelt videóink

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.