Újabb meccs, újabb ManCity-varázslat az Etihadból

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Ezúttal a Burnley volt a hihetetlen szezont futó Manchester City ellenfele az FA Cup első 2018-as körében az Emirates Stadium gyepén és a vendégek ugyan a szünet előtt ráijesztettek a kékekre Ashley Barnes góljával, a bajnokságot egészen elképesztő - 22 meccs, 20 győzelem, 2 döntetlen... - mutatóval vezető hazaiak a második játékrészben négyet gurítva nagyon simán 4-1-el jutottak tovább. 


Az argentin zseni Sergio Agüero kettőt vállalt magára, ezek közül a második sikerült emlékezetesre az 58. percben egy Ilkay Gündogannal való összjáték után. Leroy Sané és Bernardo Silva alakította ki a végeredményt. Pep Guardiola csapata idáig minden sorozatban megállíthatatlannak tűnik. 

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.