A fonyódi rendőrök nem akarták elhinni Józsefnek, hogy a jövőből érkezett

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

A 30 éves G. József péntek délután Somogybabod külterületén haladt egy tehergépkocsival, amikor megállították a rendőrök. József a teherautó tulajdonjogát  egy adásvételi szerződéssel akarta igazolni, 

csakhogy a dokumentum jövőbeni dátumra volt kitöltve.

A fonyódi rendőrök úgy ítélték meg, hogy az időugrásnál valószínűbb lehet, hogy József kocsiját korábban már kivonták a forgalomból és érvényes felelősségbiztosítása sincs. 

A rendőrök a férfit elfogták, és előállították a Fonyódi Rendőrkapitányságra, ahol hamis magánokirat felhasználása miatt  gyanúsítottként hallgatták ki. József szabadlábon védekezhet. (police.hu)

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 6,1 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.

Nélkületek nincs 444

Csak a 444 és a sajtószabadság ügye mellett elkötelezett olvasók támogatása teszi lehetővé, hogy alaposan tudjunk foglalkozni a legfontosabb témákkal.