A fonyódi rendőrök nem akarták elhinni Józsefnek, hogy a jövőből érkezett

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

A 30 éves G. József péntek délután Somogybabod külterületén haladt egy tehergépkocsival, amikor megállították a rendőrök. József a teherautó tulajdonjogát  egy adásvételi szerződéssel akarta igazolni, 

csakhogy a dokumentum jövőbeni dátumra volt kitöltve.

A fonyódi rendőrök úgy ítélték meg, hogy az időugrásnál valószínűbb lehet, hogy József kocsiját korábban már kivonták a forgalomból és érvényes felelősségbiztosítása sincs. 

A rendőrök a férfit elfogták, és előállították a Fonyódi Rendőrkapitányságra, ahol hamis magánokirat felhasználása miatt  gyanúsítottként hallgatták ki. József szabadlábon védekezhet. (police.hu)

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.