Robbanás volt egy stockholmi metrómegállónál

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Stockholmban két ember megsérült, amikor robbanás történt a Varby Gard metrómegálló külső részén. Egy 60 férfit és egy 45 éves nőt kórházba szállítottak. A svéd rendőrség szerint a megsérült férfi felvett valamit a földről, ami aztán felrobbant. A rendőrség szerint nem terrorcselekmény történt. (Independent)

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.