A nyílt utcán lőttek agyon egy bolgár milliárdost

bűnügy
2018 január 08., 15:00
comments 120

Délelőtt agyonlőttek egy gazdag bolgár üzletembert Szófiában, a cégének az irodája előtt, a nyílt utcán, amikor beszállni készült a kocsijába – közölte a bolgár rendőrség.

photo_camera Rendőrök a gyilkosság helyszínén. Fotó: Dimitar Dilkoff / AFP

Szemtanúk szerint a lövéseket egy közeli autóból adták le. A 49 éves áldozattal, Petar Hrisztovval nem végeztek azonnal a lövedékek: a férfi kórházba került, ahol 30 perc múlva belehalt a sérüléseibe.

Bulgária rendőrfőnöke sajtótájékoztatón azt mondta:

„A legvalószínűbb, hogy üzleti érdekek állnak a gyilkosság hátterében.”

photo_camera Fotó: Dimitar Dilkoff / AFP

Hrisztovnak hatalmas tejüzeme volt, de voltak érdekeltségei az építőiparban, az ingatlanszektorban és a turizmusban is. (MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.