A nyílt utcán lőttek agyon egy bolgár milliárdost

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

Délelőtt agyonlőttek egy gazdag bolgár üzletembert Szófiában, a cégének az irodája előtt, a nyílt utcán, amikor beszállni készült a kocsijába – közölte a bolgár rendőrség.

Rendőrök a gyilkosság helyszínén.Fotó: Dimitar Dilkoff / AFP

Szemtanúk szerint a lövéseket egy közeli autóból adták le. A 49 éves áldozattal, Petar Hrisztovval nem végeztek azonnal a lövedékek: a férfi kórházba került, ahol 30 perc múlva belehalt a sérüléseibe.

Bulgária rendőrfőnöke sajtótájékoztatón azt mondta:

„A legvalószínűbb, hogy üzleti érdekek állnak a gyilkosság hátterében.”

Fotó: Dimitar Dilkoff / AFP

Hrisztovnak hatalmas tejüzeme volt, de voltak érdekeltségei az építőiparban, az ingatlanszektorban és a turizmusban is. (MTI)

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 0,2 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.