Gyermekével karjában menekült támadója elől a Rákoskeresztúron fejbe lőtt nő

Vasárnap jelentek meg a hírek arról, hogy nem sokkal éjfél után a rákoskeresztúri Újlak utcában a 26 éves Cs. Norbert bement egy házba, ahol lelőtt egy férfit, aki a helyszínen meghalt, majd a lakásban tartózkodó nővel kiment az utcára, ahol őt is meglőtte. A férfi ezután a fegyverét maga ellen fordította és öngyilkos lett, a kórházba szállítás közben belehalt sérüléseibe. 

A hvg.hu arról ír, hogy a meglőtt nő jelenleg kómában van, egyelőre nem tudni, hogy túléli-e a támadást. Az is kiderült a támadás óta, hogy a férfi korábban partnere volt a nőnek, és a gyilkosságot végignézhette a nő két és fél éves gyereke is. 

A Blikk információi szerint a támadó évek óta zaklatta a 21 éves É. Vivient, aki több alkalommal is közölte a férfival, hogy nem akar tőle semmit. A fiatal nő nemrég egy munkatársával kezdett új életet, Cs. Norbert pedig képtelen volt ezt feldolgozni: éjjel rontott rá a párra lakásukban. A lap információi szerint a férfi azonnal lőtt a nő új társára, mire a nő karjával gyerekével menekülni kezdett. Egy háztömbbel később érte utol őket Cs. Norbert, ekkor a gyerek szeme láttára lelőtte a nőt, majd saját magát is. 

A 2,5 éves gyerek a Heim Pál Gyerekkórházba került megfigyelésre, innen elsőnek nevelőszülőkhöz kerül majd. A megtámadott nő szülei elmondták a lapoknak, hogy a gyermek apja Németországban él, és hogy ők szeretnék felnevelni a gyereket.