A thai miniszterelnök egy életnagyságú papírbábút állított az újságírók elé, hogy kérdezzenek tőle, amit csak akarnak

A thai miniszterelnök sem szereti, ha újságírói kérdésekkel zargatják, de azt még Prajut Csan-o-csa is belátja, hogy ez mégiscsak a hozzátartozik a sajtótájékoztatókhoz, 

ezért hétfőn otthagyta a papírból kivágott mását a riportereknek, hogy nyugodtan kérdezzenek tőle, amit csak akarnak. 

Ha a politikai ügyekről vagy a konfliktusokról akarnak kérdezni, forduljanak ehhez a fickóhoz” - mutatta be a sajtónak Prajut Csan-o-csa miniszterelnök a papírból kivágott, életnagyságú mását. 

Prajut Csan-o-csa 2014-ben katonai puccsal került hatalomra, és egy évvel később nevezték ki miniszterelnökké. A vezetés akkor azt ígérte, hogy országos választásokat tartanak, de erre azóta sem került sor. Hogy mikor lesznek szabad választások, azt sajnos a papírbábú sem tudta megmondani. (BBC)

November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.