A thai miniszterelnök egy életnagyságú papírbábút állított az újságírók elé, hogy kérdezzenek tőle, amit csak akarnak

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

A thai miniszterelnök sem szereti, ha újságírói kérdésekkel zargatják, de azt még Prajut Csan-o-csa is belátja, hogy ez mégiscsak a hozzátartozik a sajtótájékoztatókhoz, 

ezért hétfőn otthagyta a papírból kivágott mását a riportereknek, hogy nyugodtan kérdezzenek tőle, amit csak akarnak. 

Ha a politikai ügyekről vagy a konfliktusokról akarnak kérdezni, forduljanak ehhez a fickóhoz” - mutatta be a sajtónak Prajut Csan-o-csa miniszterelnök a papírból kivágott, életnagyságú mását. 

Prajut Csan-o-csa 2014-ben katonai puccsal került hatalomra, és egy évvel később nevezték ki miniszterelnökké. A vezetés akkor azt ígérte, hogy országos választásokat tartanak, de erre azóta sem került sor. Hogy mikor lesznek szabad választások, azt sajnos a papírbábú sem tudta megmondani. (BBC)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.