Az Alkotmánybírósághoz fordul a gigabírság miatt a Jobbik

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Több lépést is tesz a Jobbik válaszul arra, hogy az Állami Számvevőszék véglegesítette a pártra kiszabott 660 milliós büntetést, jelentette be szerda reggel Volner János. A párt frakcióvezetője elmondta, megtámadják az Alkotmánybíróságnál azt a törvényt, ami szerint az ÁSZ bírságával szemben nincs jogorvoslat. Ez a munka már zajlik, írja a Magyar Nemzet.

Emellett azt sem hagyják annyiban, hogy az adóhatóság várhatóan inkasszót tesz majd a számlájukra, 

tette hozzá Volner. Ha a magyarországi lehetőségeket kimerítették, készek Strasbourg elé vinni az ügyet. A frakcióvezető beszámolt arról is, hogy a legfrissebb, szerda reggeli adatok szerint eddig 62 millió forint adományt kapott a bírság megfizetésére a párt. 

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.