Az Alkotmánybírósághoz fordul a gigabírság miatt a Jobbik

Több lépést is tesz a Jobbik válaszul arra, hogy az Állami Számvevőszék véglegesítette a pártra kiszabott 660 milliós büntetést, jelentette be szerda reggel Volner János. A párt frakcióvezetője elmondta, megtámadják az Alkotmánybíróságnál azt a törvényt, ami szerint az ÁSZ bírságával szemben nincs jogorvoslat. Ez a munka már zajlik, írja a Magyar Nemzet.

Emellett azt sem hagyják annyiban, hogy az adóhatóság várhatóan inkasszót tesz majd a számlájukra, 

tette hozzá Volner. Ha a magyarországi lehetőségeket kimerítették, készek Strasbourg elé vinni az ügyet. A frakcióvezető beszámolt arról is, hogy a legfrissebb, szerda reggeli adatok szerint eddig 62 millió forint adományt kapott a bírság megfizetésére a párt. 

November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Hogy elérjük a kitűzött célt, kérjük támogasd rendszeresen a 444-et!

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.