Egy hónapig is lángolhat a kínai partoknál kigyulladt iráni tanker

Szombat éjjel ütközött össze az Iránból Dél-Koreába tartó Sanchi nevű tanker egy teherszállító hajóval a kínai partoktól 257 kilométerre. A balesetben az iráni olajszállító kigyulladt, a legénység 32 tagja eltűnt. A dél-koreai tengerészeti és halászati minisztérium szerint

akár egy hónapig is éghet az iráni tanker. 

A hatóság attól tartanak, hogy a 136 ezer tonna kőolaj koncentrátumot szállító hajó felrobban. (Reuters)

Fotó: -/AFP

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.