Váratlan: Borókai Flóra cége nyerte a jegybank érdekesen kiírt 350 milliós tenderét

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Borókai Flóra cége, az Akció BTL Kft. nyerte a Magyar Nemzeti Bank 350 millió forintos rendezvényszervezési tenderét, derült ki az uniós közbeszerzési értesítő szerdai számából. A 36 hónapra szóló megbízásra "érdekes" pályázatot írt ki a jegybank. Csak olyan cég pályázhatott, ami

  • tavaly legalább 100 milliós bevételt hozott össze rendezvényszervezésből,
  • illetve minimum 213 millió forintos rendezvényszervezői felelősségbiztosítással rendelkezik.
Fotó: Máthé Zoltán/MTI/MTVA

Nem először szerepel jól Borókai Flóra cége a Nemzeti Bank közbeszerzésein. Legutóbb tavaly májusban szerződtek nettó 213 millió forint értékben. 

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.