Váratlan: Borókai Flóra cége nyerte a jegybank érdekesen kiírt 350 milliós tenderét

POLITIKA
2018 január 10., 08:46
comments 63

Borókai Flóra cége, az Akció BTL Kft. nyerte a Magyar Nemzeti Bank 350 millió forintos rendezvényszervezési tenderét, derült ki az uniós közbeszerzési értesítő szerdai számából. A 36 hónapra szóló megbízásra "érdekes" pályázatot írt ki a jegybank. Csak olyan cég pályázhatott, ami

  • tavaly legalább 100 milliós bevételt hozott össze rendezvényszervezésből,
  • illetve minimum 213 millió forintos rendezvényszervezői felelősségbiztosítással rendelkezik.
Matolcsy György, a Magyar Nemzeti Bank elnöke beszédet mond a Budapesti Értéktőzsde középvállalatok növekedéséről tartott rendezvényén 2017. szeptember 20-án.
photo_camera Fotó: Máthé Zoltán/MTI/MTVA

Nem először szerepel jól Borókai Flóra cége a Nemzeti Bank közbeszerzésein. Legutóbb tavaly májusban szerződtek nettó 213 millió forint értékben.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.