Annyira elterjedtek a pletykák, hogy be kellett jelenteni: Mészáros Lőrinc nem vesz több tőzsdei céget

Az elmúlt időben több tőzsdei cégről is elterjesztették hamisan, hogy 

felvásárolja őket Mészáros Lőrinc valamelyik érdekeltsége.

A hírbe hozott cégek, pl. az EstMedia, a Nutex, az OTT1, a NordTelekom illetve a Futuraqua árfolyamai a tuti tippre durván kilengtek, annyira, hogy a felvásárlásról szóló pletykákat cáfolni kellett. Jászai Gellért, a Konzum elnök-vezérigazgatója, résztulajdonosa a Világgazdaságnak jelentette ki:

"a Konzum-csoport, az Opus Global, illetve a tőzsdei társaságok nagy tulajdonosai nem terveznek egyetlen további tőzsdén jegyzett társaságban sem tulajdonrészt szerezni."

Fotó: botost/444.hu

A gyarapodás természetesen nem áll le Mészároséknál. Jászai hozzátette, hogy 

"az ágazatspecifikus terjeszkedés tovább folytatódik, amelynek keretében olyan akvizíciókra törekednek itthon és a régióban, amelyek jól illeszkednek a már meglévő iparági portfóliókhoz."

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.