Ősz lesz megint, pedig január van

Nem állítanám, hogy meleg van, de azért nagyon panaszom se lehet arra a ~5 fokra, ami ezen a hajnalon várja a budapesti utcákra tévedőket. Országszerte is hasonló a helyzet, egy apró, szatmári zsebet leszámítva sehol se fagy, a hőmérséklet 1-5 fok között, de inkább 5 fok körül van mindenhol.

Napközben az időjárás tartja majd novemberi jellegét. Jelenleg elég ködös az idő, és bár az előrejelzések szerint a látási viszonyok ugyan javulni fognak, a borultság és a pára is marad, csupán néhol, jellemzően Csongrád megyében szakadozhat fel a felhőzet. Délelőtt nem nagyon lesz melegebb annál, ami most van, és délutánra se lesz sokkal több 5-9 foknál.

Számítsanak rá, hogy esni fog.

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.