Ősz lesz megint, pedig január van

Nem állítanám, hogy meleg van, de azért nagyon panaszom se lehet arra a ~5 fokra, ami ezen a hajnalon várja a budapesti utcákra tévedőket. Országszerte is hasonló a helyzet, egy apró, szatmári zsebet leszámítva sehol se fagy, a hőmérséklet 1-5 fok között, de inkább 5 fok körül van mindenhol.

Napközben az időjárás tartja majd novemberi jellegét. Jelenleg elég ködös az idő, és bár az előrejelzések szerint a látási viszonyok ugyan javulni fognak, a borultság és a pára is marad, csupán néhol, jellemzően Csongrád megyében szakadozhat fel a felhőzet. Délelőtt nem nagyon lesz melegebb annál, ami most van, és délutánra se lesz sokkal több 5-9 foknál.

Számítsanak rá, hogy esni fog.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.