Juhász Péter: „Azt éreztem, amit eddig csak a filmekben, színházban láttam”

POLITIKA
2018 január 12., 21:55
comments 228

Nem csak a kormánypártoké a bulvár: a pénteki Best címlapján az Együtt elnöke látható párja, Hámori Gabriella és egyhónapos babája, Lotti társaságában. 

A cikkben olyan mondatok vannak, hogy 

  • Lotti „gyönyörű, egészséges, szülei elmondása szerint nagyon jó baba, eszik, alszik, nézelődik, kíváncsian fedezi fel az őt körülvevő embereket és a világot.”
  • „Az édesapa természetesen ott volt a szülőszobában, amikor a párja világra hozta első közös gyermeküket, és azóta is minden szabadidejét az új családjával tölti.”
  • „Azt hiszem, a Jóisten küldte nekem Gabit. Fél évvel azután találkoztunk, hogy elváltunk az előző kapcsolatommal.”
  • „Péter csodálatos apa és nagyon különleges ember - veszi át a szót a színésznő.”

Sok egyéb mellett kiderül az is, hogy a Gyarmati Fanni naplójából készült lakásszínházi előadáson találkozott először a tekintetük, mivel Juhász az első sorban ült, amíg Hámori játszott. 

„Aztán ahogy utána beszélgettünk, azt éreztem, amit eddig csak a filmekben, színházban láttam, regényben olvastam: meglátni és megszeretni egy pillanat műve. Beleszerettem Gabiba.”

Ami a politikai részt illeti: Hámori elmeséli, hogy először bizalmatlan volt, annyi „zűrös dolgot” olvasott Juhászról a neten, de mindenre rákérdezett, és végül helyére kerültek a dolgok. A Best kérdésére, hogy mibű fognak megélni, Juhász azt válaszolja, hogy korábban, amikor bankoknak dolgozott, sok pénzt szedett össze, de „most pártelnökként is tisztességes fizetésem van, megélünk.”

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.