Juhász Péter: „Azt éreztem, amit eddig csak a filmekben, színházban láttam”

Nem csak a kormánypártoké a bulvár: a pénteki Best címlapján az Együtt elnöke látható párja, Hámori Gabriella és egyhónapos babája, Lotti társaságában. 

A cikkben olyan mondatok vannak, hogy 

  • Lotti „gyönyörű, egészséges, szülei elmondása szerint nagyon jó baba, eszik, alszik, nézelődik, kíváncsian fedezi fel az őt körülvevő embereket és a világot.”
  • „Az édesapa természetesen ott volt a szülőszobában, amikor a párja világra hozta első közös gyermeküket, és azóta is minden szabadidejét az új családjával tölti.”
  • „Azt hiszem, a Jóisten küldte nekem Gabit. Fél évvel azután találkoztunk, hogy elváltunk az előző kapcsolatommal.”
  • „Péter csodálatos apa és nagyon különleges ember - veszi át a szót a színésznő.”

Sok egyéb mellett kiderül az is, hogy a Gyarmati Fanni naplójából készült lakásszínházi előadáson találkozott először a tekintetük, mivel Juhász az első sorban ült, amíg Hámori játszott. 

„Aztán ahogy utána beszélgettünk, azt éreztem, amit eddig csak a filmekben, színházban láttam, regényben olvastam: meglátni és megszeretni egy pillanat műve. Beleszerettem Gabiba.”

Ami a politikai részt illeti: Hámori elmeséli, hogy először bizalmatlan volt, annyi „zűrös dolgot” olvasott Juhászról a neten, de mindenre rákérdezett, és végül helyére kerültek a dolgok. A Best kérdésére, hogy mibű fognak megélni, Juhász azt válaszolja, hogy korábban, amikor bankoknak dolgozott, sok pénzt szedett össze, de „most pártelnökként is tisztességes fizetésem van, megélünk.”