Soros elleni törvénycsomagról tárgyal jövő héten a kormány

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Tuzson Bence államtitkár csütörtökön az Echo Tv-ben beszélt arról, hogy a szerdán a kormány egy olyan törvénycsomagról tárgyal, „amelyik a Soros-terv megakadályozása végett fog majd a kormány asztalára kerülni”. 

Mivel a terv kidolgozása még folyamatban van, így az államtitkár nem akart elmerülni a részletekben, de szerinte a cél az, hogy mindenféle befolyásolási kísérletet megakadályozzanak vele. Másrészt úgy érzik, hogy a Nemzeti Konzultáció kötelezettséget ró a kormányra. 

Arra a kérdésre, hogy a törvénycsomag érinti-e majd a civileket is, Tuzson annyit felelt: „lássuk majd a végét, direkt nem szeretnék elébe menni, hogy pontosan miről lesz szó, de minden fontos kérdést szeretnénk érinteni”.

Ha a kormány rábólint a csomagra, szerdán adnak tájékoztatást arról, hogy mit akarnak az országgyűlés elé vinni. 

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.