Soros elleni törvénycsomagról tárgyal jövő héten a kormány

Tuzson Bence államtitkár csütörtökön az Echo Tv-ben beszélt arról, hogy a szerdán a kormány egy olyan törvénycsomagról tárgyal, „amelyik a Soros-terv megakadályozása végett fog majd a kormány asztalára kerülni”. 

Mivel a terv kidolgozása még folyamatban van, így az államtitkár nem akart elmerülni a részletekben, de szerinte a cél az, hogy mindenféle befolyásolási kísérletet megakadályozzanak vele. Másrészt úgy érzik, hogy a Nemzeti Konzultáció kötelezettséget ró a kormányra. 

Arra a kérdésre, hogy a törvénycsomag érinti-e majd a civileket is, Tuzson annyit felelt: „lássuk majd a végét, direkt nem szeretnék elébe menni, hogy pontosan miről lesz szó, de minden fontos kérdést szeretnénk érinteni”.

Ha a kormány rábólint a csomagra, szerdán adnak tájékoztatást arról, hogy mit akarnak az országgyűlés elé vinni. 

November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Hogy elérjük a kitűzött célt, kérjük támogasd rendszeresen a 444-et!

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.