Leonardo Dicaprio játssza majd a főszerepet Quentin Tarantino Charles Manson-filmjében

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

Leonardo Dicaprio – aki az Oscar-díjat hozó A visszatérő óta nem szerepelt filmben – játssza majd a főszerepet Quentin Tarantino következő, 9. filmjében, ami Charles Manson szektájának hírhedt gyilkosságsorozatát dolgozza majd fel.

Fotó: Valerie Macon / AFP

Dicaprio a hírek szerint egy „idősödő színészt” játszik majd, de azt egyelőre nem tudni, ki szerepel majd még a filmben. Illetve a Variety tudni véli, hogy Tarantino tervei szerint Margot Robbie is felbukkanna a filmben Sharon Tate-ként, illetve Tom Cruise, Brad Pitt és Al Pacino is nagyobb szerepet kapna.

A filmről egyelőre nem lehet sokat tudni, valószínűleg az 1969-es Los Angelesben játszódik majd. (Mansonék akkor ölték meg Roman Polanski terhes feleségét, Sharon Tate-et és hat másik embert.) Tarantino azt mondta, nem klasszikus életrajzi film lesz ez a tavaly novemberben elhunyt Mansonról. Úgy fogalmazott: „Ez nem Manson, ez 1969.” A Daily Dot szerint több más téma is felbukkant 1969-ből a zodiákus sorozatgyilkostól Nixon elnökségéig.

A filmet 2019. augusztus 9-én tervezik bemutatni, a LaBianca-gyilkosságok 50. évfordulóján. (Daily Dot)

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 6,3 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.

Nélkületek nincs 444

Csak a 444 és a sajtószabadság ügye mellett elkötelezett olvasók támogatása teszi lehetővé, hogy alaposan tudjunk foglalkozni a legfontosabb témákkal.