Leonardo Dicaprio játssza majd a főszerepet Quentin Tarantino Charles Manson-filmjében

Leonardo Dicaprio – aki az Oscar-díjat hozó A visszatérő óta nem szerepelt filmben – játssza majd a főszerepet Quentin Tarantino következő, 9. filmjében, ami Charles Manson szektájának hírhedt gyilkosságsorozatát dolgozza majd fel.

Fotó: Valerie Macon / AFP

Dicaprio a hírek szerint egy „idősödő színészt” játszik majd, de azt egyelőre nem tudni, ki szerepel majd még a filmben. Illetve a Variety tudni véli, hogy Tarantino tervei szerint Margot Robbie is felbukkanna a filmben Sharon Tate-ként, illetve Tom Cruise, Brad Pitt és Al Pacino is nagyobb szerepet kapna.

A filmről egyelőre nem lehet sokat tudni, valószínűleg az 1969-es Los Angelesben játszódik majd. (Mansonék akkor ölték meg Roman Polanski terhes feleségét, Sharon Tate-et és hat másik embert.) Tarantino azt mondta, nem klasszikus életrajzi film lesz ez a tavaly novemberben elhunyt Mansonról. Úgy fogalmazott: „Ez nem Manson, ez 1969.” A Daily Dot szerint több más téma is felbukkant 1969-ből a zodiákus sorozatgyilkostól Nixon elnökségéig.

A filmet 2019. augusztus 9-én tervezik bemutatni, a LaBianca-gyilkosságok 50. évfordulóján. (Daily Dot)

Ha csak 300 forinttal támogatna bennünket...

... mindenki, aki ezt az üzenetet látja, akkor néhány nap alatt összejönne a szerkesztőség éves költségvetése. A 444 hosszú távú, stabil működése rajtad múlik. Olyanokon, akik hajlandóak a saját pénzükből áldozni, hogy Magyarországról ne tűnjön el a független újságírás. Ha szeretnéd, hogy a 444 oknyomozásai, elemzései és videói továbbra is a lehető legtöbb emberhez eljussanak, akkor támogasd a szerkesztőséget, akár csak egy kávé árával is!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Kapcsolódó
Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.