Leonardo Dicaprio játssza majd a főszerepet Quentin Tarantino Charles Manson-filmjében

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Leonardo Dicaprio – aki az Oscar-díjat hozó A visszatérő óta nem szerepelt filmben – játssza majd a főszerepet Quentin Tarantino következő, 9. filmjében, ami Charles Manson szektájának hírhedt gyilkosságsorozatát dolgozza majd fel.

Fotó: Valerie Macon / AFP

Dicaprio a hírek szerint egy „idősödő színészt” játszik majd, de azt egyelőre nem tudni, ki szerepel majd még a filmben. Illetve a Variety tudni véli, hogy Tarantino tervei szerint Margot Robbie is felbukkanna a filmben Sharon Tate-ként, illetve Tom Cruise, Brad Pitt és Al Pacino is nagyobb szerepet kapna.

A filmről egyelőre nem lehet sokat tudni, valószínűleg az 1969-es Los Angelesben játszódik majd. (Mansonék akkor ölték meg Roman Polanski terhes feleségét, Sharon Tate-et és hat másik embert.) Tarantino azt mondta, nem klasszikus életrajzi film lesz ez a tavaly novemberben elhunyt Mansonról. Úgy fogalmazott: „Ez nem Manson, ez 1969.” A Daily Dot szerint több más téma is felbukkant 1969-ből a zodiákus sorozatgyilkostól Nixon elnökségéig.

A filmet 2019. augusztus 9-én tervezik bemutatni, a LaBianca-gyilkosságok 50. évfordulóján. (Daily Dot)

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.