A várpalotai nő összetalálkozott a lépcsőházban Antallal, aki éppen az ő cuccaival igyekezett kifelé a pincéből

2018 január 14., vasárnap 17:52
119

A várpalotai rendőrök vádemelési javaslattal fejeztek be egy 23 éves férfi ellen indított nyomozást - közölte a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság. A rendőrségre még 2017. júliusában érkezett bejelentés, hogy ismeretlen személy egy várpalotai társasház pincéjéből különböző technikai eszközöket lopott el.

A sértett a kiérkező rendőröknek elmondta, hogy az épület lépcsőházának bejáratánál összetalálkozott egy ismeretlen fiatal férfival, aki a pince irányából tartott kifelé, kezében olyan eszközökkel, melyek az ő tulajdonában álltak. A nő megpróbálta visszatartani a férfit, de ő az ellopott eszközöket hátrahagyva elfutott. A helyszíni szemle során a rendőrök több másik alagsori helyiséget is feltörve találtak.

A nyomozás során beszerzett adatok alapján még a feljelentés napján azonosították, elfogták és gyanúsítottként hallgatták ki a 23 éves várpalotai K. Antalt. A férfi összesen kilenc pince feltörését ismerte el meghallgatása során.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt