Kis híján a tengerbe pottyant egy repülő a trabzoni reptér futópályájáról

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Nem sokon múlt, hogy a Fekete-tengerbe csússzon egy repülő a trabzoni reptér futópályájáról. A Pegasus légitársaság Boeing 737-800-asa a landolás során szaladt le a futópályáról, orral a tenger irányába. A gép végül fennakadt a futópályától a tengerbe vezető lankás domboldalon.

Végső soron szerencsés kimenetelü volt a baleset, a gép utasai csak könnyebb sérüléseket szenvedtek, de 11-et közülük így is kórházba kellett szállítani.

A TC-CPF lajstromú gép Ankarából repült Trabzonba. A landoláskor esett, ezért a futópálya csúszósabb volt, a gép pedig nem tudott időben lelassítani. A futópálya utolsó harmadán a rögzített adatok szerint még 204 km/h-ás sebességgel száguldott. (Via Airlive)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.