Kis híján a tengerbe pottyant egy repülő a trabzoni reptér futópályájáról

külföld
2018 január 14., 09:37
comments 119

Nem sokon múlt, hogy a Fekete-tengerbe csússzon egy repülő a trabzoni reptér futópályájáról. A Pegasus légitársaság Boeing 737-800-asa a landolás során szaladt le a futópályáról, orral a tenger irányába. A gép végül fennakadt a futópályától a tengerbe vezető lankás domboldalon.

Végső soron szerencsés kimenetelü volt a baleset, a gép utasai csak könnyebb sérüléseket szenvedtek, de 11-et közülük így is kórházba kellett szállítani.

A TC-CPF lajstromú gép Ankarából repült Trabzonba. A landoláskor esett, ezért a futópálya csúszósabb volt, a gép pedig nem tudott időben lelassítani. A futópálya utolsó harmadán a rögzített adatok szerint még 204 km/h-ás sebességgel száguldott. (Via Airlive)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.