Nézd már, tél lett!

időjárás
2018 január 14., 05:57
comments 42
Magyarország aktuális időjárása 2017. január 14-én hajnali 6 óra 40 perckor.
photo_camera Magyarország aktuális időjárása 2017. január 14-én hajnali 6 óra 40 perckor. Fotó: OMSZ

Na, ilyet se nagyon láttam még ezen a télen, a meteorológia hőtérképe szerint országszerte fagy, vagy legfeljebb 0 fok van. És ez még semmi ahhoz képest, ami vár ránk. Mert ugyan napközben az ország déli vidékein akár 3 fokig is melegedhet, hétfőre virradóra olyan éjszakánk lesz, amilyen idén még nem volt:

A Börzsönyben, a Bükkben, a Mátrában és Zemplénben bőven -10 fok alá süllyedhet a hőmérséklet, de még az Alföldön is mínusz 7-mínusz 9 fok lesz.

A meteorológia Jász-Nagykun-Szolnok megyére figyelmeztető előrejelzést adott ki, itt ugyanis az adataik alapján 12 óra alatt 5 centit meghaladó friss hó hullhat.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.