Orbán kezében az ÁSZ, hirdeti a Közös Ország transzparense

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

Transzparenssel tiltakozott az ellenzéki pártok ellen indított számvevőszéki kampány ellen az Orbán-kormány leváltására szerveződött Közös Ország Mozgalom. A Clark Ádám téren, az Alagút tetejére kitűzött transzparens szerint Orbán kezében van az ÁSZ.

Az Állami Számvevőszék az elmúlt hetekben sorra büntette gazdálkodásuk miatt az ellenzéki pártokat, veszélybe sodorva azok választási kampányának finanszírozását. Azt, hogy milyen bizonyítékok alapján szabták ki a büntetéseket, és hogyan számolták ki azok összegét, az ÁSZ semmilyen felvilágosítást nem volt hajlandó kiadni - ellenben az ÁSZ ellen már indult vizsgálat amiatt, hogy nem sértette-e meg a vizsgálata során állampolgárok személyes adataikhoz fűződő jogát.


Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 6,3 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.

Nélkületek nincs 444

Csak a 444 és a sajtószabadság ügye mellett elkötelezett olvasók támogatása teszi lehetővé, hogy alaposan tudjunk foglalkozni a legfontosabb témákkal.