Orbán kezében az ÁSZ, hirdeti a Közös Ország transzparense

POLITIKA
2018 január 14., 13:52
comments 137
link Forrás

Transzparenssel tiltakozott az ellenzéki pártok ellen indított számvevőszéki kampány ellen az Orbán-kormány leváltására szerveződött Közös Ország Mozgalom. A Clark Ádám téren, az Alagút tetejére kitűzött transzparens szerint Orbán kezében van az ÁSZ.

Az Állami Számvevőszék az elmúlt hetekben sorra büntette gazdálkodásuk miatt az ellenzéki pártokat, veszélybe sodorva azok választási kampányának finanszírozását. Azt, hogy milyen bizonyítékok alapján szabták ki a büntetéseket, és hogyan számolták ki azok összegét, az ÁSZ semmilyen felvilágosítást nem volt hajlandó kiadni - ellenben az ÁSZ ellen már indult vizsgálat amiatt, hogy nem sértette-e meg a vizsgálata során állampolgárok személyes adataikhoz fűződő jogát.


Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.