13 gyereküket éheztették és kínozták láncra verve a kaliforniai szülők, egyikük megszökött, és megmentette őket

horror
2018 január 15., 23:44

Hátborzongató történetről számolt be az ABC News: két szadista szülő összesen 13 gyermeküket tartotta láncra verve a San Bernardinótól alig 27 mérföldre, a kaliforniai Perris városában álló házukban. 

link Forrás

A nyomozás jelenleg is zajlik, de amit eddig tudni lehet, az már épp elég sokkoló: az 57 éves David Allen Turpin és felesége, a 49 éves Louise Anna Turpin valószínűleg éveken át kínozták saját gyermekeiket, akik közül többen már felnőttkorba léptek. A foglyul ejtett gyerekek közül a legfiatalabb 2, a legidősebb 29 éves. 

A nyomozás vasárnap hajnalban indult, miután az egyik 17 éves testvér el tudott szökni a fogságból, és a Muir Woods Roadon menekülve riasztotta a Riverside-i seriff irodáját. A hivatala dolgozóinak elmondása szerint a gyerek gyakorlatilag csont és bőr volt, amikor kapcsolatban léptek vele.

A rendőröket sokkolta amit a házhoz kiérkezve a helyszínen találtak. A gyerekek láncra verve feküdtek sötét, dohos szobákban, többségük teljesen alultáplált, ápolatlan volt. Heten már felnőttkorba léptek, 18 és 29 év között, a többiek fiatalkorúak, mindannyiukat kórházba szállították alapos kivizsgálásra, állapotuk stabilizálása után kikérdezték őket. Egyelőre nem tudni, melyikük pontosan mennyi időt töltött fogságban. 

Kikérdezték a szülőket is, akiket kínzással és gyermekveszélyeztetéssel vádolnak. A seriff hivatala szerint minden jel arra utal, hogy a szülők vér szerinti gyerekei voltak az áldozatok. (ABC

Kiemelt videóink

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.