A bíró megrúgta az egyik játékost, majd piros lapot adott neki, hogy ne panaszkodjon tovább

A Paris Saint-Germain és a  Nantes meccsén Tony Chapron játékvezető végiggurult a földön, mert valahogy összeakadt a lába Diego Carlosszal, majd ugyanazzal a lendülettel sípcsonton rúgta a játékost. 

Ha egy játékos rúg meg így egy másikat, azért bárhol piros lap jár. Most viszont pont a megrúgott Diego Carlos kapta a kiállítást, mert megpróbálta számon kérni a bírót, hogy mégis mit művelt. A meccset egyébként a Paris Saint-Germain 1–0-ra megnyerte. (Nemzeti Sport)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.