A bíró megrúgta az egyik játékost, majd piros lapot adott neki, hogy ne panaszkodjon tovább

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

A Paris Saint-Germain és a  Nantes meccsén Tony Chapron játékvezető végiggurult a földön, mert valahogy összeakadt a lába Diego Carlosszal, majd ugyanazzal a lendülettel sípcsonton rúgta a játékost. 

Ha egy játékos rúg meg így egy másikat, azért bárhol piros lap jár. Most viszont pont a megrúgott Diego Carlos kapta a kiállítást, mert megpróbálta számon kérni a bírót, hogy mégis mit művelt. A meccset egyébként a Paris Saint-Germain 1–0-ra megnyerte. (Nemzeti Sport)

A 2018-as országgyűlési választáson elmaradt az ellenzéki összefogás, a Fidesz pedig újra kétharmados többséget szerzett. Az ide vezető titkos tárgyalásokról, és a színfalak mögött zajló belső küzdelmekről szól a MAKRO legfrissebb száma. Magyari Péter, a 444 egyik legismertebb oknyomozó újságírója hónapok át készített háttérinterjúkat a hazai politikai élet legbefolyásosabb szereplőivel, és ezek alapján keresi a választ a magyar demokrácia alapkérdésre: “Leváltható-e még választásokon a kormány?”

Megveszem a Makrót
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.