Az Aspenben síelő Vajna Tímea lopott képet posztolt sajátként egy teljesen máshol síelő lányról

Teljesen érthetetlen, amit Vajna Tímea csinál Instagramon: a filmügyi biztos felesége éppen Aspenben síel (ahogy tavaly is), és a tőle megszokott módon mindenről, ami vele történik, beszámol közösségi oldalain. Vasárnap egy nagyon romantikus képpel nyitotta a napot, egy olyan fotót posztolt, melyen egy szép alakú, hosszú barna hajú lány látható hátulról egy ablak előtt, a kilátás pedig egy hóborította hegyoldalra nyílik. Jó reggel, Aspen, írta a kép alá, és a helyzetmegjelölésnél is Aspen, Colorado felirat volt.

A kommenteknél azonban felbukkant egy másik felhasználó, aki azt írta, héj, kislány, ez az én képem, légyszi ne használd sajátodként. 

„Ha reposztolni akarod, és bejelölsz rajta, az oké, de kérlek, ne használd úgy, mintha a sajátod lenne. Ez Davos, Svájc, nem Aspen. Köszönöm szépen :)”

- írja a kristinsundberg nevű felhasználó.

Vajna Tímea azt írta a képhez, melyet agyonhashtagelt Aspennel „(a képet nem én készítettem)”, ami azért kicsit mást jelent.

Hogy miért lopja le egy csinos, csodálatos helyen síelő nő egy másik csinos, csodálatos helyen síelő nő posztját, egyelőre rejtély.

Frissítés: a képet Vajna Tímea azóta eltávolította, de egy mikroblogger megőrizte az utókornak.


Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.