Bocsánatot kértek a pécsi szeretetotthonban dugást imitáló ápolók

Lezárult a belső vizsgálat a pécsi Malomvölgy Szeretetotthonban zajlott incidens után: szombaton kerültek nyilvánosságra képek, amiken az intézmény két ápolója épp dugást imitálnak egy magatehetetlen idős asszony mellett. Maguk posztolták ki a netre a képeket, amik szép larriert futottak. Midhármukat - a fotót készítő, és az azon szereplő ápolókat - azonnal elbocsátották.

A szeretetotthon közleményt juttatott el az ügyet elsőként megíró 24.hu-hoz, ebben azt írják, hogy a vizsgálat során az érintettek elismerték, hogy megsértették belső szabályzatot és az etikai kódexet is. 

"Az érintett ápolók bocsánatot kérnek az ellátottól és hozzátartozóitól, munkáltatójuktól, az intézmény fenntartójától, valamint a közvéleménytől. Munkaviszonyuk azonnal megszüntetését tudomásul vették" 

- írja a közlemény.

A Malomvölgyi Szeretetotthon arra kér mindenkit, hogy "az intézmény 629 ellátottjára, illetve 310, a munkájukat lelkiismeretesen végző dolgozójára, valamint az intézmény zavartalan működésére tekintettel, e sajnálatos incidens alapján ne általánosítsanak." (24.hu)

Kapcsolódó
Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.