Ónos eső miatt kilenc megyére adott ki figyelmeztetést a meteorológiai szolgálat

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

Hó, jég, BükkszentkeresztFotó: Fotó: Vajda János / MTI

Ónos eső miatt Baranya, Bács-Kiskun, Békés, Csongrád, Heves, Nógrád, Somogy, Tolna és Zala megyére is elsőfokú figyelmeztetést adott ki a meteorológiai szolgálat. 

A MET szerint éjszaka még az ország nagyobbik részében hószállingózásra kell számítani, de hajnaltól már inkább az ónos csapadék lesz jellemző, főleg a reggeli órakban, és ahogy melegszik az idő, úgy lesz egyre esősebb a nap. 

Az idő borongós lesz, egyedül Dunántúlon várható valamivel szakadozottabb felhőzet. Északon és keleten a nap második felében is eshet hó, de az esti órákban már csak csak Borsodban, Szabolcsban havazhat, egyébként jellemzőbb lesz az ónos eső, különös tekintettel az alföldi tájakra. 

Éjszaka -2 és -7 között alakul a hőmérséklet, nappal északon marad a 0 fok körül, az ország többi részén azért picivel melegebb lesz, 3 és 8 fok közötti fokokra lehet számítani. (MNO)

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 10,6 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.

Nélkületek nincs 444

Csak a 444 és a sajtószabadság ügye mellett elkötelezett olvasók támogatása teszi lehetővé, hogy alaposan tudjunk foglalkozni a legfontosabb témákkal.