Kósa Lajos: Édesanyám nem strómanja senkinek sem

2018 január 16., kedd 16:43
342

Az Index csípte el sajtótájékoztatón Kósa Lajos minisztert, aki mostanában azzal került be a hírekbe, hogy jó időben vásárolt sertéstelepet 82 éves nyugdíjas óvónő édesanyja, egyből nyert is 123 milliót telepfejlesztésre.

Kósa az ezzel kapcsolatos kérdésre azonnal elmondta, hogy magánemberek ügyeire nem kíván válaszolni. Majd hozzátette, hogy ha minden politikus minden családtagjáról köteles lenne nyilatkozni, akkor ő is megtenné ezt. 

Kósa elmondta azt is, hogy nem tart attól, hogy ez az ügy árthat a Fidesz megítélésének, mivel inkább annak kéne örülni, hogy van olyasmi, hogy emberek vállalkozással munkahelyet teremtenek és értéket állítanak elő. 

Arra a kérdésre, hogy nem magától értetődő olvasat, hogy a miniszter édesanyja egy stróman, Kósa elmondta, hogy nem, édesanyja nem strómanja senkinek sem, szülei a rendszerváltás után visszaigényelt 30 hektáron gazdálkodnak több mint 25 éve, és nem meglepő, hogy közben mezőgazdasági vállalkozásnak is tagjai lettek. 

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt