Nem talált semmi gyanúsat a Cranberries énekesnőjének halálában a rendőrség

Nincsenek gyanús körülmények Dolores O'Riordan, a The Cranberries énekesnőjének halála körül a rendőrség szerint. 

A 46 éve énekesnőt hétfő reggel holtan találták egy londoni hotelben. O'Riordan stúdiómunkák miatt tartózkodott a brit fővárosban. A Zombie című slágerük feldolgozásához készült a vokál felvételére a Bad Wolves nevű Los Angeles-i rockbandával.

2010-es kép egy isztambuli koncertrőlFotó: BURAK AKBULUT/Anadolu Agency

A rendőrség korábban „tisztázatlan körülményűnek” nevezte az énekesnő váratlan halálát, kedden azonban kijelentették, hogy nem találtak semmi gyanúsat. Az ügy a halottkémhez kerül, aki megállapítja a halál okát.

Dan Waite, az Eleven Seven lemezkiadó cég munkatársa elmondta, hogy O'Riordan halála napján kora reggel hangüzenetet hagyott, melyben elmondta, nagyon várja a felvételeket. „Élettel telinek hangzott, viccelődött és izgatottan várta, hogy a héten találkozzon velem és feleségemmel” - mondta.

A Bad Wolves zenekar Facebook oldalán közölt bejegyzés szerint sokként érte őket O'Riordan halála alig néhány órával azelőtt, hogy megkezdték volna a közös munkát.

Fotó: Francesco Castaldo/leemage

A The Cranberries 2017-ben turnéra indult Európában, az Egyesült Királyságban és az Egyesült Államokban, de májusban, az európai turné kezdete után nem sokkal, törölték a további európai és amerikai időpontokat az énekesnő egészségi állapota miatt. A zenekar hivatalos honlapja szerint a O'Riordannak hátproblémái voltak.

Az énekesnő 2014-ben húszévnyi házasság után vált el Don Burtontől, a Duran Duran egykori turnémenedzserétől, akitől három gyereke született - Taylor Baxter, Molly Leigh és Dakota Rain. O'Riordan bipoláris zavarban szenvedett, 2014-ben egy repülőtéri incidens miatt bírósági ítéletet is hoztak ellene. (MTI)

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.