Sharon Stone-ból kibuggyant a megállíthatatlan nevetés, amikor megkérdezték tőle, zaklatták-e valaha

külföld
2018 január 16., 06:12
comments 396

A CBS Sunday Morning interjút készített Sharon Stone-nal, és természetesen felmerült a szexuális zaklatások ügye is - a Golden Globe gálán Stone is fekete ruhában jelent meg. 

Itt pedig megkapta a kérdést, hogy neki is volt-e valaha ilyen élménye. Stone válasza:

link Forrás

Igen, ez konkrétan tíz másodperc folyamatos nevetés az elején. A végére már a riporter zavarba is jön, hogy ez mit jelent, de Stone a segítségére siet.

„Negyven éve vagyok a pályán. El tudja képzelni, milyen volt ez a pálya negyven évvel ezelőtt? Egy olyan nőnek, aki úgy néz ki, mint én, és megérkezik a semmiből, Pennsylvaniából, mindenféle védelem nélkül?

Én mindent láttam.”

A teljes műsor:

link Forrás

(Buzzfeed)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.