Sharon Stone-ból kibuggyant a megállíthatatlan nevetés, amikor megkérdezték tőle, zaklatták-e valaha

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

A CBS Sunday Morning interjút készített Sharon Stone-nal, és természetesen felmerült a szexuális zaklatások ügye is - a Golden Globe gálán Stone is fekete ruhában jelent meg. 

Itt pedig megkapta a kérdést, hogy neki is volt-e valaha ilyen élménye. Stone válasza:

Igen, ez konkrétan tíz másodperc folyamatos nevetés az elején. A végére már a riporter zavarba is jön, hogy ez mit jelent, de Stone a segítségére siet.

„Negyven éve vagyok a pályán. El tudja képzelni, milyen volt ez a pálya negyven évvel ezelőtt? Egy olyan nőnek, aki úgy néz ki, mint én, és megérkezik a semmiből, Pennsylvaniából, mindenféle védelem nélkül?

Én mindent láttam.”

A teljes műsor:

(Buzzfeed)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.