Egy Los Angeles-i seriff azzal dicsekedett, hogy drogszállítmányokat véd, majd eladott egy kiló füvet az FBI-nak

Új fejezet kezdődik a 444 életében.
Érdekel

Kenneth Collinst, Los Angeles megye seriff-helyettesét és két társát kedd reggel letartóztatta az FBI, és azzal vádolják, hogy egy széleskörű drogterjesztő hálozatot működtetett. A rendőrt hónapok óta tartó nyomozás után kapcsolta le az FBI, ennek a része volt az, hogy egy fedett ügynök magát drogkereskedőnek kiadva üzletet kötött vele.

A vád szerint az 50 éves seriff-helyettes kihasználta a rendőri pozícióját, és nagyértékű drogszállítmányokat biztosított.

Sőt, a fedett ügynöknek azzal is eldicsekedett, hogy

  • más rendőröket is be tud szervezni hasonló akciókra.
  • egy autójavítónak álcázott marihuána-kertészet is a védelme alatt áll,
  • végül, hogy bizonyítsa, komolyan beszél, eladott egy kiló füvet az ügynöknek.

A seriff-helyettes nem kapott óvadék-ajánlatot, így nem védekezhet szabadlábon. (Los Angeles Times)

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.