Kellemes havasesőzést és téli vihart a déli országrésznek!

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

Téli vihar vonult át Magyarország déli részén 2018. január 17-ére virradó éjjel.Fotó: OMSZ

Hová lett a tél, gondoltam magamban a hóolvadéktól tocsogó utcán bandukolva a fagypont feletti hőmérsékletben. Az élmény csalóka, Budapesten ugyan már véget is ért a két napig tartó tél, de az Északi-Középhegység magasabban fekvő vidékein azért még fagy.

Nem úgy az ország déli részén, ahol igen kellemetlen jelenség, téli vihar tombol, így az ilyesmire fogékonyaknak alkalmuk lehetett volna az éjjel téli zivatart is megfigyelniük.

A többieknek csak most kezdődik a java. Délelőtt az évszakhoz képest enyhének tűnő 3-5 fokban minden közlekedő kedvenc csapadéka, ónos eső eshet, úgyhogy mindenkit megkérnék, hogy fokozottan ügyeljen a végtagjaira. Délután az ország nyugati-északnyugati részén akár még a nap is kisüthet, de hogy ne legyen minden tökéletes, ezt csak a hirtelen feltámadó, viszonylag erős szélnek köszönhetjük majd. A változékony nappali időjárást viszonylag enyhe lehűlés követi majd éjjel, bár ez pont elég lesz hozzá, hogy Hajdú-Bihar és Szabolcs-Szatmár-Bereg megyékben havazzon.

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 3,8 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.