Nem akart hazagyalogolni Barcsról, ezért inkább elkötött egy kocsit, de azzal meg elakadt

bűnügy
2018 január 17., 15:11
comments 23

A Barcsi Rendőrkapitányság eljárást indított egy drávatamási lakossal szemben autólopás miatt.

A 23 éves férfi január 13-án este egy helyi presszóban italozott Barcson, de az agresszív magatartása miatt távoznia kellett. Hazafelé gyalogolt, amikor észrevett egy út szélén álló autót, amelybe - mivel az ajtó nem volt bezárva - beült. Észrevette hogy az indítókulcs a gépkocsiban van, ezért elhatározta hogy azzal megy tovább, azonban Drávatamási külterületén elakadt egy földes úton.

Ezt követően az autó rendszámait levette, azokat az erdőben eldobta, majd az autót hátrahagyva gyalogosan hazament. A rendőrök felkutatták és lefoglalták az autót, majd január 16-án előállították a férfit is. (Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt