Nem akart hazagyalogolni Barcsról, ezért inkább elkötött egy kocsit, de azzal meg elakadt

Új fejezet kezdődik a 444 életében.
Érdekel

A Barcsi Rendőrkapitányság eljárást indított egy drávatamási lakossal szemben autólopás miatt.

A 23 éves férfi január 13-án este egy helyi presszóban italozott Barcson, de az agresszív magatartása miatt távoznia kellett. Hazafelé gyalogolt, amikor észrevett egy út szélén álló autót, amelybe - mivel az ajtó nem volt bezárva - beült. Észrevette hogy az indítókulcs a gépkocsiban van, ezért elhatározta hogy azzal megy tovább, azonban Drávatamási külterületén elakadt egy földes úton.

Ezt követően az autó rendszámait levette, azokat az erdőben eldobta, majd az autót hátrahagyva gyalogosan hazament. A rendőrök felkutatták és lefoglalták az autót, majd január 16-án előállították a férfit is. (Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság)

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.