Nem akart hazagyalogolni Barcsról, ezért inkább elkötött egy kocsit, de azzal meg elakadt

bűnügy
2018 január 17., 15:11

A Barcsi Rendőrkapitányság eljárást indított egy drávatamási lakossal szemben autólopás miatt.

A 23 éves férfi január 13-án este egy helyi presszóban italozott Barcson, de az agresszív magatartása miatt távoznia kellett. Hazafelé gyalogolt, amikor észrevett egy út szélén álló autót, amelybe - mivel az ajtó nem volt bezárva - beült. Észrevette hogy az indítókulcs a gépkocsiban van, ezért elhatározta hogy azzal megy tovább, azonban Drávatamási külterületén elakadt egy földes úton.

Ezt követően az autó rendszámait levette, azokat az erdőben eldobta, majd az autót hátrahagyva gyalogosan hazament. A rendőrök felkutatták és lefoglalták az autót, majd január 16-án előállították a férfit is. (Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.