Szegény Fradi nem engedhette meg magának az öreg és anyagias Huszti Szabolcsot

futball
2018 január 17., 12:56
comments 65
Huszti Szabolcs (b) Kovács Zoltánnal, a Videoton sportigazgatójával a szerződtetése után tartott sajtótájékoztatóján, 2018. január 12-én a Novotelben.
photo_camera Huszti Szabolcs (b) Kovács Zoltánnal, a Videoton sportigazgatójával a szerződtetése után tartott sajtótájékoztatóján, 2018. január 12-én a Novotelben. Fotó: Illyés Tibor/MTI/MTVA

Orosz Pál mintha megorrolt volna az egykor az FTC-ben nevelkedett Huszti Szabolcsra. A magyar viszonylatban egész szép nemzetközi karriert befutó játékos pályája végén hazaigazolt, és bár nevelőegyesületét is megkereste, végül a jobb ajánlatot tevő Videotonhoz igazolt. Az FTC vezérigazgatója a Nemzeti Sportnak adott nyilatkozata alapján nehezményezi Huszti döntését.

A Sport újságírójának kérdésére előbb "viszonylag jó anyagi körülmények között élő, nem túl fiatal játékosnak" nevezte Husztit, majd azt fejtegette, hogy "láttunk már olyat, aki ilyen esetben a szeretett klubját választotta". "Szabi" viszont inkább elment a Videotonba, aminek Orosz elmondása alapján olyanok az anyagi lehetőségei, amivel az FTC nem versenyezhet. "Vele [Husztival] nem tárgyaltunk, de a klub beszélt a menedzserével, elhangzott a részükről egy olyan összeg, ami a Ferencváros számára nem vállalható" - mondta. (NSO via Index)


Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.