Szegény Fradi nem engedhette meg magának az öreg és anyagias Huszti Szabolcsot

Huszti Szabolcs (b) Kovács Zoltánnal, a Videoton sportigazgatójával a szerződtetése után tartott sajtótájékoztatóján, 2018. január 12-én a Novotelben.Fotó: Illyés Tibor/MTI/MTVA

Orosz Pál mintha megorrolt volna az egykor az FTC-ben nevelkedett Huszti Szabolcsra. A magyar viszonylatban egész szép nemzetközi karriert befutó játékos pályája végén hazaigazolt, és bár nevelőegyesületét is megkereste, végül a jobb ajánlatot tevő Videotonhoz igazolt. Az FTC vezérigazgatója a Nemzeti Sportnak adott nyilatkozata alapján nehezményezi Huszti döntését.

A Sport újságírójának kérdésére előbb "viszonylag jó anyagi körülmények között élő, nem túl fiatal játékosnak" nevezte Husztit, majd azt fejtegette, hogy "láttunk már olyat, aki ilyen esetben a szeretett klubját választotta". "Szabi" viszont inkább elment a Videotonba, aminek Orosz elmondása alapján olyanok az anyagi lehetőségei, amivel az FTC nem versenyezhet. "Vele [Husztival] nem tárgyaltunk, de a klub beszélt a menedzserével, elhangzott a részükről egy olyan összeg, ami a Ferencváros számára nem vállalható" - mondta. (NSO via Index)


Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.