Terry Black, a frappáns válaszok mestere: Baszták már meg magát? Akkor bassza meg magát!

2018 január 17., szerda 18:22
355

Hatalmas csörte a Jobbik-közeli N1 Tv és a Vona Gábort lebuzizó transzvesztiták között a Budapest Környéki Törvényszék épülete előtt: az N1 riporternője először Amanda Elstakkal ütközött meg, aztán jött a brutális Terry Black.

A két férfi/nőt Vona Gábor, a Jobbik elnöke perelte be, miután Fidesz-közeli sajtótermékekben azt állították, hogy Vona meleg, részt vett különböző melegrendezvényeken, partikon. Ma iratismertetéssel folytatódott az eljárás, amelyen Vona nem jelent meg.

A tárgyalásra várakozó Amanda Elstakot, polgári nevén Rási Zoltánt, Tolerancia-díjas előadóművészt az N1 Tv riportere először azzal az óvatosnak kevéssé nevezhető kérdéssel lepte meg, hogy melyik Habony-médiától kapott pénzt. A művész(nő) azt mondta, nem kapott pénzt, hanem ez (mármint, hogy Vona meleg) az igazság, majd a megismételt kérdésre kérdéssel válaszolt:

„Most maga fogyatékos?!”

Ezután kelletlenül elfordult a kamerától. A bíróság előtt a mindig nagy formát futó Terry Black (Rácz Károly) az ország buzijának nevezte magát, a tárgyalás után pedig menekült az őt szívósan üldöző riporternő elől – Amanda Elstak egy ponton azt javasolta Blacknek: Csapd meg! –, aztán következett a nagyjelenet:

A teljes videoanyag pedig így néz ki:


Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt