Terry Black, a frappáns válaszok mestere: Baszták már meg magát? Akkor bassza meg magát!

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Hatalmas csörte a Jobbik-közeli N1 Tv és a Vona Gábort lebuzizó transzvesztiták között a Budapest Környéki Törvényszék épülete előtt: az N1 riporternője először Amanda Elstakkal ütközött meg, aztán jött a brutális Terry Black.

A két férfi/nőt Vona Gábor, a Jobbik elnöke perelte be, miután Fidesz-közeli sajtótermékekben azt állították, hogy Vona meleg, részt vett különböző melegrendezvényeken, partikon. Ma iratismertetéssel folytatódott az eljárás, amelyen Vona nem jelent meg.

A tárgyalásra várakozó Amanda Elstakot, polgári nevén Rási Zoltánt, Tolerancia-díjas előadóművészt az N1 Tv riportere először azzal az óvatosnak kevéssé nevezhető kérdéssel lepte meg, hogy melyik Habony-médiától kapott pénzt. A művész(nő) azt mondta, nem kapott pénzt, hanem ez (mármint, hogy Vona meleg) az igazság, majd a megismételt kérdésre kérdéssel válaszolt:

„Most maga fogyatékos?!”

Ezután kelletlenül elfordult a kamerától. A bíróság előtt a mindig nagy formát futó Terry Black (Rácz Károly) az ország buzijának nevezte magát, a tárgyalás után pedig menekült az őt szívósan üldöző riporternő elől – Amanda Elstak egy ponton azt javasolta Blacknek: Csapd meg! –, aztán következett a nagyjelenet:

A teljes videoanyag pedig így néz ki:


Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.