Terry Black, a frappáns válaszok mestere: Baszták már meg magát? Akkor bassza meg magát!

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Hatalmas csörte a Jobbik-közeli N1 Tv és a Vona Gábort lebuzizó transzvesztiták között a Budapest Környéki Törvényszék épülete előtt: az N1 riporternője először Amanda Elstakkal ütközött meg, aztán jött a brutális Terry Black.

A két férfi/nőt Vona Gábor, a Jobbik elnöke perelte be, miután Fidesz-közeli sajtótermékekben azt állították, hogy Vona meleg, részt vett különböző melegrendezvényeken, partikon. Ma iratismertetéssel folytatódott az eljárás, amelyen Vona nem jelent meg.

A tárgyalásra várakozó Amanda Elstakot, polgári nevén Rási Zoltánt, Tolerancia-díjas előadóművészt az N1 Tv riportere először azzal az óvatosnak kevéssé nevezhető kérdéssel lepte meg, hogy melyik Habony-médiától kapott pénzt. A művész(nő) azt mondta, nem kapott pénzt, hanem ez (mármint, hogy Vona meleg) az igazság, majd a megismételt kérdésre kérdéssel válaszolt:

„Most maga fogyatékos?!”

Ezután kelletlenül elfordult a kamerától. A bíróság előtt a mindig nagy formát futó Terry Black (Rácz Károly) az ország buzijának nevezte magát, a tárgyalás után pedig menekült az őt szívósan üldöző riporternő elől – Amanda Elstak egy ponton azt javasolta Blacknek: Csapd meg! –, aztán következett a nagyjelenet:

A teljes videoanyag pedig így néz ki:


Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.