Terry Black, a frappáns válaszok mestere: Baszták már meg magát? Akkor bassza meg magát!

Hatalmas csörte a Jobbik-közeli N1 Tv és a Vona Gábort lebuzizó transzvesztiták között a Budapest Környéki Törvényszék épülete előtt: az N1 riporternője először Amanda Elstakkal ütközött meg, aztán jött a brutális Terry Black.

A két férfi/nőt Vona Gábor, a Jobbik elnöke perelte be, miután Fidesz-közeli sajtótermékekben azt állították, hogy Vona meleg, részt vett különböző melegrendezvényeken, partikon. Ma iratismertetéssel folytatódott az eljárás, amelyen Vona nem jelent meg.

A tárgyalásra várakozó Amanda Elstakot, polgári nevén Rási Zoltánt, Tolerancia-díjas előadóművészt az N1 Tv riportere először azzal az óvatosnak kevéssé nevezhető kérdéssel lepte meg, hogy melyik Habony-médiától kapott pénzt. A művész(nő) azt mondta, nem kapott pénzt, hanem ez (mármint, hogy Vona meleg) az igazság, majd a megismételt kérdésre kérdéssel válaszolt:

„Most maga fogyatékos?!”

Ezután kelletlenül elfordult a kamerától. A bíróság előtt a mindig nagy formát futó Terry Black (Rácz Károly) az ország buzijának nevezte magát, a tárgyalás után pedig menekült az őt szívósan üldöző riporternő elől – Amanda Elstak egy ponton azt javasolta Blacknek: Csapd meg! –, aztán következett a nagyjelenet:

A teljes videoanyag pedig így néz ki:


A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.