Az eredetileg becsült érték több mint duplájáért pihenhetnek a rendőrök a Mészáros Lőrinc érdekeltségébe tartozó hotelekben

POLITIKA
2018 január 19., 13:21
comments 151

A 24.hu írt arról, hogy négymilliárd forintos megállapodást kötött a Budapesti Rendőr-főkapitányság a Mészáros Lőrinc érdekeltségébe tartozó Hunguest Hotels Zrt.-vel, illetve egy ingatlanos vállalkozással, a Rossimo Kft.-vel.

A négy évre szóló szerződés több mint egymillió éjszakáról szól: a rendőrség 700 fő elszállásolására keresett vállalkozókat Budapesten. Legfeljebb kétágyas szobákat kerestek, melyekbe alapesetben 350 fő, de esetenként duplája is lehet az elszállásolni kívánt létszám.

A lap arról is ír, hogy a szerződés eredetileg becsült értéke 1,5 milliárd forint volt, ehhez képest végül nettó 4 milliárd 80 forint lett.

Egyetlen jelentkező a Jászai Gellért és Mészáros Lőrinc érdekkörébe tartozó Hunguest és Rossimo ajánlata volt.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.