Óra közben maszturbált a román paptanár

Először az sem volt elég a feljelentéshez, hogy egy diák kirakta a Youtube-ra a hittanáráról óra közben készítette felvételeket, amiken a pap jól láthatóan maszturbált. Az eset Romániában, a kiskapusi Nicolae Teclu líceumban történt meg. (A most következő videót cikkünk publikálása után sajnos leszedték a Youtube-ról.)

A Youtube-videó hatására Adrian Circa atya lemondott az iskolai pozíciójáról, de a videót készítő diák hiába beszélt az osztályfőnökével, az nem volt hajlandó további lépéseket tenni a pap ellen. Az eljárás végül csak akkor indult meg, amikor egy másik szemtanú édesanyja feljelentést tett a rendőrségen. Az ügyben megkérdezettt Liviu Pop oktatási miniszter azt nyilatkozta, hogy a pap mellett az osztályfőnök szerepét is vizsgálják.

A videó csúcspontja, amikor a pap azzal a bal kezével utána megvakarja a fejét. A naplót a többi tanár szerencséjére az akcióban részt nem vevő bal kezével lapozza.

Update: Egy időre újra kikerült a videó a maszturbálópap-rajongók kedvéért, íme, amíg ezt is le nem szedik:


(via Transindex)

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.